Webdesign - Vormgeving van websites

Webdesign heeft oorspronkelijk betrekking op de visuele voorkant websites. Wij zorgen ervoor dat uw ontwerp conform uw eigen huisstijl wordt opgebouwd, geschikt is voor alle apparaten en aansluit bij de verwachtingen van uw bezoekers/gebruikers.

Webdesign

Correct, consistent en zorgvuldig omgaan met vorm- en kleurgebruik versterkt de boodschap, bevordert de gebruiksvriendelijkheid en werkt conversieverhogend. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw visuele ontwerp conform uw eigen huisstijl wordt ontworpen, aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf, geschikt is voor alle apparaten en aansluit bij de behoefte/verwachtingen van uw doelgroep(en).

Vanzelfsprekend staat het u ook vrij zelf een webdesigner aan te stellen. Wij zullen het statisch aangeleverde ontwerp dan 'knippen' en omzetten tot een (interactieve) HTML en CSS die voldoet aan de richtlijnen van W3C.

Wat er wordt verstaan onder webdesign

De term 'webdesign' heeft betrekking op het vormgeven van websites. Een webdesigner richt zich voornamelijk op de front-end (visuele voorkant) van de website zonder dat hij/zij in aanraking dient te komen met de technische achterkant (de zogenoemde back-end) van het website systeem.

Het ontwerp dat de webdesigner aanlevert is in de meeste gevallen een opbouw (e.v.t. aangevult met interactieve richtlijnen) van het visuele layout van de website. Dit ontwerp wordt meestal statisch (zonder werkende functies) aangeleverd als zijnde een psd-, jpg- of png- bestand. De front-end- en back-end ontwikkelaar gaan dit statisch ontwerp vervolgens met codes omzetten naar een interactieve website of applicatie.

Een groot misverstand over de term 'webdesign' is dat deze door veel consumenten (en zelfs bedrijven die zelf websites aanbieden) in een veel bredere zin van het woord gebruikt wordt. Het uitwerken/bedenken van een concept, het verdienmodel, het technische onderdeel (zoals de schrijven van de back- en front-end codes), copywriting, het maken van foto's/beeldmateriaal en de gehele marketing rondom de website worden daarbij ook als (onderdelen van) webdesign beschouwd.

Enkel behoefte aan een webdesigner

Heeft u al een website of applicatie waar u tevreden over bent en wilt u enkel de vormgeving wijzigen? Ook dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. We kunnen u dan tegen een vast tarief een nieuw statsisch ontwerp aanleveren. Indien u tevreden bent over dit ontwerp kunnen we dit (indien gewenst) tevens aanleveren als kant en klare HTML en CSS.

We maken graag kennis met u - Bel of mail ons voor (het inplannen van) een intakegesprek. In dit gespek ontvangt u veelal al een beknopt plan van aanpak en een indicatie van de kosten. Vervolgens ontvangt u een uitgewerkte offerte. Na uw akkoord gaan we aan de slag. Na de oplevering blijven we actief met het monitoren en uitbreiden van uw project. We hebben in 17 jaar tijd nog nooit een iemand teleurgesteld.

SignWare
Kruisherengang 18b
6211 NW Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0)43 - 326 51 18
Email: ln.erawngis|a|ofni
KVK 14094047
BTW-ID NL001837698B67

  • Meer dan 17 jaar actief in MKB
  • Een compleet en deskundig team
  • Uitstekende service & support
  • Tel: +31 43 326 5118
  • Nederlands
  • Englisch