Kennisbank

Semi-3D experiment

Gepubliceerd op 27 Februari 2023
Semi-3D experiment

Uitwerking van een "semi-3D experiment" waarbij de twee kruisingingen van een skippybal zich 'rondom' de uiteindes van de draaias verplaatsen.

Lees meer

Verschillende website methodes

Gepubliceerd op 26 Mei 2017
No image available

Een vergelijkingstabel (als aanvulling op het artikel "Mobiele versies") met de voor- en nadelen van verschillende methodes waarmee een website om kan gaan met verschillende apparaten.

Lees meer

Goedkopere e-mailmarketing dan MailChimp

Gepubliceerd op 30 Oktober 2016
No image available

MailChimp is een veel gebruikte dienst om nieuwsbrieven te versturen. Deze dienst kan bij veel verzendingen echter hoge maandelijkste kosten met zich meebrengen.

Lees meer

Virtuele host in Linux toevoegen

Gepubliceerd op 3 Maart 2016
No image available

In dit artikel wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een virtuele host in XAMPP of LAMPP in Linux kunt toevoegen.

Lees meer

OmniKassa

Gepubliceerd op 20 September 2015
OmniKassa

Onlangs is er een nieuwe/verbeterde versie van OmniKassa uitgekomen. Een betalingssysteem dat meerdere betalingsmethodes zoals iDEAL, Creditcard, Bancontact en Mister Cash ondersteunt.  SignWare helpt u graag verder omtrent het advies, installatie en configuratie van OmniKassa.

Lees meer

Mobiele versies

Gepubliceerd op 3 April 2015
Mobiele versies

Een 'traditionele' desktop website zal veelal (zonder extra aanpassingen) niet optimaal te gebruiken zijn op apparaten met kleinere beeldschermen zoals bijvoorbeeld een smartphone. Een mobiele website kan (hoofdzakelijk) op drie verschillende wijzes opgebouwd worden.

Lees meer

E-commerce

Gepubliceerd op 5 Januari 2013
E-commerce

E-commerce gaat gouden tijden tegemoet. Wat een kans! SignWare begeleidt u graag stap voor stap naar online succes. Daarbij gebruiken we ons eigen (bewezen) e-commerce model. Zo geniet u van alle disciplines die leiden naar succesvol online ondernemen.

Lees meer

Copyright SignWare © 2007 - 2024
Bekijk de desktop versie