Meer dan 17 jaar een betrouwbare partner.

SignWare is een full service webontwikkelbureau en is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in strategische internet oplossingen. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, MKB, groothandels en instanties.

Over SignWare

Meer dan 17 jaar partner voor MKB

SignWare is een full service ontwikkelbureau en gespecialiseerd in strategische internet oplossingen.

SignWare is al ruim 17 jaar partner voor particulieren, bedrijven en instanties. Van het ontwikkelen van 'gewone' websites en applicaties tot het opzetten van complexe(re) informatiesystemen voor bijvoorbeeld groothandels, fabrieken en overheidsinstanties. Bij elk project worden de wensen van de bezoekers/gebruikers met evenveel aandacht bestudeerd. We denken met u mee over het concept, copywriting, het visuele ontwerp, het technische aspect maar ook het vermarkten van uw producten of diensten.

Redenen om te kiezen voor SignWare

Onderstaand een opsomming van de meest belangrijke criteria om SignWare als partner aan te stellen voor uw online project.

 • Een compleet team met één aanspreekpunt - Het opzetten van een succesvolle website of applicatie vereist een team van deskundigen. Het voeren van de juiste regie - het harmonieus samenbrengen van de verschillende disciplines - is echter net zo belangrijk. Enkel dan krijgt uw online product die éne geest die uw klanten kunnen (her)kennen én begrijpen.
 • Bewezen kennis en techniek - Buiten onze deskundigheid op het gebied van marketing, ontwerp en techniek weten we ook wat er daadwerkelijk in de markt speelt. En belangrijker wat er wél en niet werkt. Soms zien concepten er op papier erg begrijpelijk en logisch uit maar vinden ze weinig tot geen aansluiting op het beoogde resultaat. Kleine tekortkomingen op het gebied van bijvoorbeeld ontwerp, inhoud of techniek kunnen hierbij essentieel zijn.
 • Uw website/applicatie is te gebruiken door iedereen - Uw online product wordt platform onafhankelijk (iOS, Windows en UNIX) opgezet en via strenge W3C richtlijnen bruikbaar gesteld aan een breed scala aan browsers zonder dat er extra software op de computer van de bezoeker nodig wordt geacht. Enkel zo is uw (online) product/dienst optimaal toegankelijk voor iedereen.
 • Uw website/applicatie blijft altijd uw eigendom - Uw website of applicatie wordt opgeleverd met een open source (GNU) licentie. Dat betekent in het kort dat de software die wij voor uw opleveren vanaf dag één uw eigendom is en dat de broncode niet afgeschermd mag worden door ons of andere betrokkenen.
 • Vrijheid in de keuze van hosting - Uw website/applicatie wordt in de meeste gevallen zo opgezet dat deze bij elke hosting provider (met basis configuratie) ondergebracht kan worden. Dit kan al vanaf 2 euro per maand. In de keuze van de hosting provider bent u dus ook geheel vrij. Indien u wenst, kunnen ook wij het gehele hosting traject voor u verzorgen/monitoren.
 • Vrijheid in de keuze van (derden) software ontwikkelaars - We zetten uw website/applicatie altijd middels een logische modulaire structuur op. Ook voorzien we de open source code van Engelstalige documentatie/commentaar. Zo zijn e.v.t. andere (internationale) ontwikkelaars van uw keuze (middels ons bijgeleverde installatiedocument) ook in staat uw online product eenvoudig uitbreiden. Een prettige gedachte. Want zo blijft u altijd onafhankelijk van externe bedrijven en/of diensten. We zijn tevens trots te mogen vermelden dat er tot op heden nog nooit een klant van deze 'verzekering' gebruik gemaakt heeft.
 • Een scherp en vast tarief - De website/applicatie die we voor u opleveren wordt in de meeste gevallen geoffreerd tegen een éénmalig vast bedrag. U ontvangt een duidelijke planning van de fase(s) en een specificatie van de kosten.
 • Geen periodieke licentie kosten - U betaald geen periodieke licentie kosten. Zo heeft u (vooraf) een duidelijk beeld van de daadwerkelijke kosten/waarde van uw website/applicatie. Bij een product met een (nota bene korte) levensduur van 3 jaar bent u veelal al goedkoper af in tegenstelling tot diensten/producten op licentie basis.
 • Nog nooit hebben we een klant teleurgesteld - Als we uw project op onze schouders nemen, gaan we er voor de volle 100% voor. In het kritisch meedenken over het concept, verdienmodel, het ontwerp, de marketing, het schrijven van de software maar ook in de begeleiding ná de oplevering. We hebben in al onze jaren nog nooit een opdrachtgever teleurgesteld.
We maken graag kennis met u - Bel of mail ons voor (het inplannen van) een intakegesprek. In dit gespek ontvangt u veelal al een beknopt plan van aanpak en een indicatie van de kosten. Vervolgens ontvangt u een uitgewerkte offerte. Na uw akkoord gaan we aan de slag. Na de oplevering blijven we actief met het monitoren en uitbreiden van uw project. We hebben in 17 jaar tijd nog nooit een iemand teleurgesteld.

SignWare
Kruisherengang 18b
6211 NW Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0)43 - 326 51 18
Email: ln.erawngis|a|ofni
KVK 14094047
BTW-ID NL001837698B67

 • Meer dan 17 jaar actief in MKB
 • Een compleet en deskundig team
 • Uitstekende service & support
 • Tel: +31 43 326 5118
 • Nederlands
 • Englisch