Webdesign

Web design originally refers to the design of web sites. We ensure that your design is built according to your own (company) style. Beside, the design must be suitable for all devices and needs to meet the genaral expectations of your visitors / users.

Webdesign

Correct, consistent en zorgvuldig omgaan met vorm- en kleurgebruik versterkt de boodschap, bevordert de gebruiksvriendelijkheid en werkt conversieverhogend. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat  uw visuele ontwerp conform uw eigen huisstijl wordt ontworpen, aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf, geschikt is voor alle apparaten en aansluit bij de behoefte/verwachtingen van uw doelgroep(en).

Aangezien we na meer dan 17 jaar over een uitstekend netwerk van webdesigners beschikken die tevens bekend zijn met onze kritische richtlijnen, staat het u vanzelfsprekend toch vrij zelf een webdesigner van uw eigen keuze te selecteren. Wij zullen het statisch aangeleverde ontwerp dan 'knippen' en omzetten tot een HTML en CSS die voldoet aan de richtlijnen van W3C.

Wat er wordt verstaan onder webdesign

De term 'webdesign' heeft betrekking op het vormgeven van websites. Een webdesigner richt zich voornamelijk op de front-end (visuele voorkant) van de website zonder dat hij/zij in aanraking dient te komen met de technische achterkant (de zogenoemde back-end) van het website systeem.

Het ontwerp dat de webdesigner aanlevert is in de meeste gevallen een opbouw (e.v.t. aangevult met interactieve richtlijnen) van het visuele layout van de website. Dit ontwerp wordt meestal statisch (zonder werkende functies) aangeleverd als zijnde een psd-, jpg- of png- bestand. De front-end- en back-end ontwikkelaar gaan dit statisch ontwerp vervolgens met codes omzetten naar een interactieve website of applicatie.

Een groot misverstand over de term 'webdesign' is dat deze door veel consumenten (en zelfs bedrijven die zelf websites aanbieden) in een veel bredere zin van het woord gebruikt wordt. Het uitwerken/bedenken van een concept, het verdienmodel, het technische onderdeel (zoals de schrijven van de back- en front-end codes), copywriting, het maken van foto's/beeldmateriaal en de gehele marketing rondom de website worden daarbij ook als een onderdelen van webdesign beschouwd.

Enkel behoefte aan een webdesigner

Heeft u al een website of applicatie waar u tevreden over bent en wilt u enkel de vormgeving wijzigen? Ook dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. We kunnen u dan tegen een vast tarief een nieuw statsisch ontwerp aanleveren. Indien u tevreden bent over dit ontwerp kunnen we dit (indien gewenst) tevens aanleveren als kant en klare HTML en CSS. Via FTP kunt u dan in enkele seconden de gehele uitstraling van uw website/applicaite wijzigen.

We look forward to meeting you - Call or email us for (scheduling) an intake. In this meeting you mostly will receive also a concise plan and an indication of the cost. You will then receive a detailed offer by mail. After your approval we start building your project. We also remain actively in monitoring and expanding your project. We have never disappointed anyone in 17 years.

SignWare
Kruisherengang 18b
6211 NW Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0)43 - 326 51 18
Email: ln.erawngis|a|ofni
KVK 14094047
BTW-ID NL001837698B67

  • More than 17 years experienced
  • A complete and expert team
  • Excellent service & support
  • Call us: +31 43 326 5118
  • Nederlands
  • Englisch